Zenessis pe Facebook Zenessis pe Twitter Zenessis pe Google + Romana English Russian
 
 

Istoric

 
 
Istoric

1927 este anul in care Zenessis proiecteaza si produce primul grup electrogen ( generator de curent ) cu motor termic. Astfel, cu o experienta de 80de ani, Zenessis este unul dintre cei mai importanti furnizori de grupuri electrogene (generatoare de curent ).

Odata cu trecerea timpului, din necesitatea de a furniza solutii energetice curate, Zenessis a dezvoltat o serie de proiecte si produse in urmatoarele domenii:

 • Cogenerare
 • Energie eoliana
 • Biogaz
 • Microhidrocentrale
 • Panouri solare
 • Surse neintreruptibile de putere (UPS)

In prezent, pentru toate proiectele si produsele sale, Zenessis poate oferi:

 • Proiectare si design
 • Cercetare si dezvoltare
 • Productie si instalare
 • Service si piese de schimb
 • Monitorizare si eficientizare de la distanta
 • Proiecte de finantare.


Pentru Zenessis a sti sa furnizeze solutii energetice alternative, viabile, inseamna a reusi:

* sa evalueze nevoile de consum ale utilizatorului, ale activitatiilor de productie, tinand cont de procesele utilizate, dimensiunea acestora, cat si de planurile de dezvoltare ulterioara
* sa identifice resursele naturale sau alternative de furnizare a energiei, inclusiv resurse generate de activitatea propie a utilizatorului
* sa identifice si sa optimizeze posibilul schimb de energie cu reteaua de distributie
* sa optimizeze resursele tehnice si umane ale utilizatorului, precum si materiile prime, pentru a putea obtine costuri de productie si de intretinere cat mai scazute.
* sa ofere ultimele tehnologii in domeniu, in concordanta cu tendintele pietei internationale
Zenessis a reusit sa implementeze toate criteriile enumerate, in politica sa de dezvoltare si de aceea ofera clientilor sai solutii profesioniste in producerea si managementul energiei

Endress Group Romania a fost infintata in anul 2002, avand ca scop furnizarea de solutii energetice pe piata Est-Europeana. Endress Group Romania proiecteaza, executa si instaleaza “Solutii Energetice”, avand capacitati de proiectare si productie in Germania, Werner von Siemens Str. 3, D-72661 Grafenberg, cat si in Bocsa, Judetul Caras-Severin, Romania.

Endress Group Romania produce generatoare de curent electric si surse neintreruptibile UPS sub brandul ZENESSIS! Totodata dezvoltam si implementam pe piata solutii alternative de producere a curentului electric: panouri solare fotovoltaice, turbine eloliene, microhidrocentrale.

Daca aveti probleme cu furnizarea curentului electric ,inseamna ca aveti nevoie de generatoare de curent electric si important este ca aceste generatoare electrice pe care doriti sa le achizitionati sa corespunda exact nevoilor dumneavoastra.

Endress Group Romania produce generatoare de curent cu puteri cuprinse intre 1-5000 kVA, precum si surse neintreruptibile UPS cu puteri curinse intre 1-1000 kVA.

In oferta noastra veti putea gasi generatoare de curent electric monofazate si trifazate, profesionale, cu functionare pe benzina, diesel, biodiesel, gaz cu pornire automata sau electric, incarcasate , insonorizate.

Generatoarele de curent electric Zenessis sunt vandute in toate regiunile lumii, fiind certificate CE .Totodata compania noastra detine certificari ISO9001, ISO14001, ISO 18001, ISO 27001.

 
ULTIMELE NOUTATI
 
Noua generatie de controlere AMF (Detectoare automate de lipsa a retelei) pentru generatoare
07
 
NOI
2016
Noile module din gama InteliLite AMF 20/25 pot fi folosite pentru comanda și controlul generatoarelor de curent, atât pentru funcționare ONSITE, cât si pentru funcționare OFFSITE, putând fi comandate și controlate de la distanță, cât și monitorizate prin intermediul serverului propriu.
Participare Endress Zenessis la Formula 1 Marele premiu al Italiei.
02
 
SEP
2016
Între 2 și 4 septembrie 2016 a avut loc Marele Premiu al Italiei Formula 1 - un eveniment istoric care a avut loc întotdeauna la Circuitul Monza din anul 1922. In calitate de invitati al partenerilor de la Weichai , reprezentantii Endress Zenessis s-au bucurat de spectacolul automobilistic...
 
ABONARE NEWSLETTER
Introduceti adresa de email
 
CONTACT ZENESSIS
Tel.: +40.21.350.09.95
Email: office@endress-group.ro
 
© Copyright 2017 Zenessis