Uniunea europeana
Guvernul romaniei
Programul operational regioanl vest
Instrumente Structurale
SUPORT
021 350 09 95

Product was successfully added to your shopping cart.

GENERATOARE DIESEL

Articole 1 pana la 60 din 202 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Articole 1 pana la 60 din 202 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Endress Group ofera servicii complete pentru clientii care doresc sa achizitioneze grupuri electrogene (generatoare), avand in portofoliu cercetare si dezvoltare, proiectare si design pentru productia de generatoare, instalarea lor, oferind apoi monitorizare si eficientizare de la distanta, service si piese de schimb in caz de avarie. Endress Group Romania produce generatoare de curent sub brandul Zenessis. Certificarile companiei sunt ISO 9001 : 2008, ISO 14001 : 2005, ISO 18001 : 2008. Pentru toate generatoarele, Zenessis ofera garantie 36 de luni, in limita a 2000 ore de functionare.

Endress produse grupurile electrogene conforme CE, testate conform legislatiei EU privind nivelul de zgomot 2000 / 14 / EC.ss. Oferta cea mai diversificata a companiei include mai multe modele de generatoare diesel, care in cazul folosirii neintrerupte se dovedesc mai economice decat celelalte tipuri de generatoare care utilizeaza gaz sau benzina. De asemenea, costurile de intretinere pentru cele diesel sunt mai mici decat pentru cele cu alte tipuri de combustibil, iar daca intretinerea este facuta in mod corect si de catre personal autorizat, ciclul de viata al aparatului este mai mare.

Unde se utilizeaza un generator de curent diesel?

Un generator pe motorina sau diesel se recomanda a fi folosit daca este nevoie de alimentare continua de energie electrica, pentru functionare neintrerupta, dar si ca sursa de rezerva pentru cladiri unde chiar si o pana de curent de cateva secunde poate pune in pericol vieti si afaceri: in spitale, centre comerciale, hipermarketuri, hale de productie, fabrici, unitati publice, constructii, evenimente etc.

Generatoare curent diesel profesionale

Generatoarele diesel proiectate de Zenessis se diferentiaza prin multiple proprietati. Componenta importanta a unui generator pe motorina este motorul, iar cele folosite pentru producerea generatoarelor diesel sunt marca Mitsubishi, Man, Iveco, Iveco TIA, Perkins, Volvo, John Deere, Baudouin, MTU Mitsubishi, Deutz, Doosan, DeWerk. Motorul unui generator motorina produs are:

 • Numar cilindri: 2, 3, 4, 6, 8, 10, 12 sau 16 (in linie, in V)
 • Putere (kVA) intre 13/11.7 si 2500/2250 ESP/PRP
 • Putere (kW) intre 11.7/10.5 si 2000/1800 ESP/PRP
 • Putere maxima Standby intre 440/590 si 2167/2905 kW/CP
 • Turatie 1500 rpm pentru toate modelele
 • Tensiune standard 400 / 230 V
 • Factor de putere 0.8 pentru toate modelele
 • Amperaj intre 18.8 si 3262 Amp.

Motoarele folosesc in functie de model si sisteme de inductie si de racire de tipurile Turbo charged & After cooled (Mitsubishi, John Deere, Baudouin), Turbo Intercooler, Turbo Intercooler & Antigel (MAN), Turbocompresor, intercooler & racire cu apa, Natural & racire cu apa (Perkins, Baudouin), Injectie directa cu turbocompresor, Injectie directa cu turbocompresor si intercooler, Turbo Charged CAC & Water cooled (Volvo), Turbo Charged (John Deere), Cu lichid - apa + paraflu 50% (IVECO TIA), Directa cu turbocompresor, Directa / Turbina si intercooler, Radiator / Ulei (Deutz), Directa cu turbina (DeWerk).

Factorul de compresie al motoarelor este intre 13.5:1 si 23:1, capacitatea de ulei este intre 8.3 si 290 l, capacitatea agentului de racire este intre 58 si 445 l, iar consumul de combustibil la sarcina 100% este intre 3 si 469.8 l/h. Pentru generatoarele diesel, combustibilul poate fi achizitionat usor, iar aceasta amortizeaza cu mult in timp costurile mai mari ale unui generator curent diesel cu automatizare.

La modelele diesel exista cilindree intre 1.1 si 79.9 l, regulator mecanisc sau electronic, sasiu cu rezervor combustibil dimensionat pentru 8 ore de autonomie, plus dispozitiv masurare nivel combustibil.

Diametru interior / Cursa este intre 85 x 90 si 170x180 mm, iar toate motoarele de generator curent diesel au grad de protectie IP 54.

Printre beneficiile unui motor diesel sunt ca acestea folosesc sistem de compresie a aerului, care il incalzeste si astfel se aprinde combustibilul, nu au bujii sau distribuitori, ceea ce elimina riscul de incendii, iar acest tip de combustibil care se autolubrifiaza face ca sistemul sau de livrare dureze mai mult in timp.

Alternatorul

Cea de-a doua componenta importanta este alternatorul. Acesta este componenta care produce curent electric, preluand miscarile motorului. Alternatoarele trifazate folosite de Zenessis sunt marca Marelli, MeccAlte, STAMFORD, Leroy Somer, Linz Electric sau Strathon. Grupurile electrogene folosesc alternator (generator) sincron dinamic incarcare acumulatori, 4 poli, fara perii, supradimensionat. Acestea au clasa protectie H si grad protectie IP23.

Alternatorul este autoexcitat, cu sistem excitatie dotat cu AVR (Automatic Voltage Regulator) ce regleaza tensiunea de iesire permanent ± 0,5% (Mitsubishi) sau sistem excitatie electronic (MAN), cu un singur rulment (Perkins, Volvo) si cu disc flexibil (John Deere). Alternatoarele au si randament 93%.

Panoul de control / Modulul de comanda

Modelele de generatoare diesel cu automatizare  produse de Zenessis au in dotarile standard panou control & comanda cu masuratori & dispozitive de control, metalic. Tipurile de panou folosite sunt, de exemplu, DSE, Kuhse Kea sau ComAp, ComAp Inteli Lite, Inteli Lite.

Panourile de control au butoane control si navigare soft touch, control prin microprocesor, posibilitate de programare pe panoul frontal cat si prin intermediul softului PC, comunicare la distanta prin intermediul mufei USB sau optional prin intermediul RS232, RS485, Ethernet sau mesaj sms si posibilitatea de memorare a 180 evenimente cu data si ora.

Carcasa insonorizata generator diesel

Carcasele generatoarelor Zenessis sunt insonorizate si in functie de modele sunt cu puncte de ridicare, cu structura din otel galvanizat, usi de acces mari pentru efectuarea mentenantei cu usurinta, incuietori si balamale rezistente la coroziune, vopsite cu camp electrostatic, avand buton de oprire urgenta si panou de control montat pe sasiu, iar unele au capitonaj antifonic ignifug. De asemenea, sunt dotate cu sistem de amortizare antivibratii, cu materiale pentru atenuarea zgomotului, prin circuit dublu incastrat in carcasa. Modelele de generatoare diesel au toba de esapament rezidentiala permite atenuarea emisiei sonore cu -51 dB, masurate la 7 m. In mod normal, acestea produc mult zgomot, insa prin noile dotari, nivelul de dB scade substantial.

Pe langa toate acestea, aveti posibilitatea sa aleageti dotari optionale, dintre care sistem monitorizare & comanda la distanta, tablou ocolire – inventie brevetata ENDRESS – Brevet OSIM 00010 / 2012, senzor detectie scurgeri lichide.

Pentru cei ce sunt interesati de generatoare electrice pe gaz metan, Endress Group ofera o gama variata de modele de generatoare.

✅ Producator generatoare de curent diesel

Endress Group este un producator roman de generatoare de curent diesel cu o experienta vasta in domeniu. Echipamentele dezvoltate au o aplicabilitate ridicata, acestea pot fi utilizate oriunde, capacitatea de dezvoltare a energiei electrice fiind foarte ridicata.

✅ Generatoare curent diesel de capacitate mare [13 – 3000 kva]

Generatoarele electrice diesel produse de Endress Group au o putere cuprinsa intre 13 si 3000 kva. Dezvoltate dupa ultimele generatii, generatoarele diesel disponibile pe endress-generatoare.ro vin cu o gama variata de functii si accesorii ce acopera o plate vasta de aplicabilitate.

✅ Inchiriere generatoare electrice diesel

Pentru a ne adapta nevoilor din piata echipamentelor de producere a energiei electrice, Endress Group a dezvoltat un sistem flexibil de inchiriere a generatoarelor diesel. Acesta ofera o multime de beneficii pentru buna desfasurare a companiilor.

✅ Service si suport tehnic – generatoare diesel

Endress Romania este un furnizor complet de solutii energetice. Proiectam, producem, livram, instalam, intretinem, reparam si inchiriem generatoare de curent si surse de curent.