Uniunea europeana
Guvernul romaniei
Programul operational regioanl vest
Instrumente Structurale
SUPORT
021 350 09 95

Product was successfully added to your shopping cart.

Generatoare Monofazate

7 Articol(e)

7 Articol(e)

Generatoare monofazate

Informarea cu privire la tipul de generator de care aveti nevoie este esentiala atunci cand alegeti aparatul potrivit nevoilor dumneavoastra. Un generator curent monofazat din oferta Endress produs sub brandul Zenessis poate fi folosit acasa in mediul rural sau in zone izolate, unde este indicat sa detineti un astfel de aparat in situatia unei pene de curent care priveaza de accesul la electricitate, atat de necesar desfasurarii activitatilor de zi cu zi. De asemenea, este o solutie mai ieftina la achizitie decat alte tipuri de generatoarele.

Daca doriti sa cumparati un generator monofazat, trebuie neaparat sa tineti cont de tipul de energie oferit de tabloul de bransare la reteaua electrica. Daca tensiunea furnizata este de 230 V si frecventa de 50 Hz, alegeti un generator de tip monofazat. De asemenea, daca aveti nevoie de sursa ocazionala de alimentare cu energie electrica, in situatii de functionare continua de 8-10 ore, indicat este sa alegeti un generator monofazat.

In oferta Endress pentru acest tip de generator se gasesc cele cu motor marca Honda. Puterea maxima a acestora este de 8 sau 12 kVA, iar cea aparenta de 6 sau 10.8 kVA. Factorul de putere al acestora este 0.9. 

Componenta principala, motorul de 13 sau 14.1 CP are capacitate cilindrica de 389 sau 688, este dotat cu 1 cilindru inclinat sau cu 2 cilindri. Are, de asemenea, are aspiratie de tip manual, sistem de racire pe aer si in functie de model are sistem de pornire electric sau la sfoara, element-cheie care face diferenta de pret intre produse, fara a afecta insa performantele aparatului.

Componenta unui generator pe benzina monofazat ce transforma energia produsa de combustibil in energie electrica, alternatorul, are putere maxima de 8 sau 12 kVA, 2 poli si factor de putere 1. Ca tip de excitatie/reglare pot fi autoexcitate / AVR.

Toate generatoarele monofazate au sisteme de protectie care asigura buna functionare si previn accidentele: protectie electrica IP23, protectie prize IP44 si protectie lipsa ulei. De asemenea, sunt echipate standard in functie de model cu protectie termica, prize si intrerupatoare, baterie si roti de transport. Pot fi dotate optional cu pornire automata, contor ore de functionare, voltmetru sau kit pentru transport.

Dimensiunile lor sunt 800 x 500 x 550 sau 800 x 680 x 850 mm si cantaresc intre 73 si 149 kg, iar date fiind aceste caracteristici, beneficiati de un generator electric pe benzina monofazat, solutie care poate raspunde nevoilor dumneavoastra.

Toate aparatele de tip grup electrogen monofazat au nivel sonor LWA de 97 dB.

Pentru functionarea corecta si intampinarea problemelor cu echipamentele alimentate la curent electric din locuinta, se recomanda alegerea unei surse UPS pentru a elimina socul de tensiune produs de intreruperea alimentarii de la o sursa electrica.

Generatoarele sub marca Zenessis produse de Endress au garantie de 36 de luni, in limita a 2000 de ore de functionare.