Uniunea europeana
Guvernul romaniei
Programul operational regioanl vest
Instrumente Structurale
SUPORT
021 350 09 95

Product was successfully added to your shopping cart.

GENERATOARE BENZINA

14 Articol(e)

14 Articol(e)

Generatoare benzina profesionale

Endress Group Romania proiecteaza, dezvolta si furnizeaza generatoare benzina sub brandul Zenessis, care proiecteaza si produce grupuri electrogene (generatoare), in acelasi timp oferind si servicii de cercetare si dezvoltare, instalare, monitorizare si eficientizare de la distanta, service si piese de schimb in caz de avarie. Garantia pentru produsele Zenessis este de 36 de luni, in limita a 2000 ore de functionare.

Din oferta de generatoare oferita pentru achizitie de catre Endress Romania fac parte si aparatele de tip generator curent electric pe benzina, cele mai accesibile ca pret. Acestea sunt de doua feluri, monofazate sau trifazate. Un generator curent pe benzina este o alegere potrivita daca nu aparatul nu va fi folosit ca sursa principala si continua de electricitate, ci pentru energie electrica suplimentara, doar in caz de pana de curent sau posibilitatea de oscilatie de tensiune, pentru protejarea aparatelor electrice de dimensiuni mari. La utilizare de maxim 8-10 ore/zi se poate alege un astfel de generator de curent. Pentru locuinta sau pentru o afacere mica sau medie (birou, santier etc.) este potrivit un generator monofazat, iar pentru intreprinderi medii si mari, generatoare industriale trifazate.

Toate generatoarele Zenessis pe benzina au turatie de 3000 rpm cu functionare pana la 5000 ore. Dintre caracteristicile principale, factorul de putere este 0.8 sau 0.9, amperajul intre 18.2 si 31 Amp, tensiunea standard 230 V si nivelul de zgomot LWA de 97 dB.

Pentru aceste modele de generator electric benzina, puterea (kVA) standby (ESP) incepe de la 6.0 pana la 14.0, iar puterea prime (PRP) de la 5.4 la 12.6. De asemenea, puterea (kW) standby (ESP) este intre 5.4 si 11.2, iar puterea prime (PRP) de la 4.9 la 10.0. Acestea sunt de dimensiuni reduse si cu greutate mai mica, ceea ce le ofera mobilitate mai mare decat generatoarele diesel: dimensiunile pot fi 800 x 500 x 550 mm sau 800 x 680 x 850 mm, iar greutatea 73-149 kg. Vor fi mai usor de transportat si manevrat.

Sistemele de protectie de care beneficiaza generatoarele pe benzina Zenessis sunt protectie electrica  IP 23, protectie prize  IP 44 si protectie lipsa ulei.

Aceste generatoare aflate in oferta Endress au motor marca Honda si Kohler cu 1 cilindru inclinat sau 2 cilindri, cu putere maxima (kVA) intre 6 si 14, putere aparenta (kVA) 5.4-10.8, capacitate cilindrica (cc) intre 389 si 688, 13-14.1 CP si putere HP 13.0-14.1 la 3000 rpm. Printre alte caracteristici sunt aspiratia naturala si sistemul de racire pe aer la toate modelele de generator benzina, iar sistemele de pornire sunt fie electrice fie la sfoara.

Componenta care produce curentul electric este alternatorul, care la un generator curent benzina de la Zenessis este marca Linz si are putere maxima (kVA) de 8. 12 sau 13.5, curent nominal 230 V -  31 A, factor de putere – 0.8, 0.9, sau 1, autoexcitatie si reglare AVR. Toate alternatoarele au grad de protectie IP21.

Panourile de comanda folosite pentru aceste tipuri de generatoare ofera mufa multipini cuplaj automatizare, priza monofazata 230V/16A, priza monofazata 230V/32A, contor ore functionare, cheie contract, soc electric pornire la rece, priza impamantare.

Pentru modelele ce au carcase, aceste au capac mobil acces, inchizatori inox si tampoane flexibile, grilaje intrare aer si ventilatoare pentru evacuare aer, toba esapament rezidentiala, sunt realizate din otel galvanizat, vopsite in camp electrostatic, insonorizate acustic. Carcasele ajuta la racirea motorului si alternatorului si ofera posibilitatea montarii la exterior, cu protectie pentru intemperii.

Accesoriile optionale pentru generatoarele din aceasta categorie pot fi kitul pentru transport, contorul pentru ore de functionare, sistemul de pornire automata si voltmetrul.

Dintre conditiile de functionare optima sunt de mentionat utilizarea unui combustibil de calitate, mentenanta constanta si atenta si scoaterea benzinei din rezervor si din conducte daca aparatul se depoziteaza pe termen lung.

Pentru cei ce sunt interesati de generatoare de curent diesel, Endress Group ofera o gama variata de modele de generatoare.

✅ Producator generatoare de curent benzina

Endress Romania proiecteaza si produce generatoare electrice pe benzina cu autonomie mare, adaptate pentru locuinte sau pentru activitati industriale. Acestea au o aplicabilitate ridicata si pot raspunde oricarei cerinte.

✅ Generatoare benzina pentru case si activitati industriale

Pe endress-generatoare.ro ai la dispozitie o gama variata de generatoare pe benzina monofazate si trifazate ce acopera o paleta larga de putere. In functie de modelul ales, acestea pot fi utilizate in gospodarii, pe santiere sau zone industrial.

✅ Inchiriere generatoare electrice pe benzina

Periodic ne adaptam pentru a oferi echipamente si servicii profesionale clientilor nostri. Endress Group a dezvoltat un sistem flexibil de inchiriere a generatoarelor pe benzina ce ofera multiple beneficii companiilor ce au nevoie de echipamente ce produc energie electrica.

✅ Service si suport tehnic – generatoare benzina

Endress Romania este un furnizor complet de solutii energetice. Proiectam, producem, livram, instalam, intretinem, reparam si inchiriem generatoare de curent si surse de curent.