Uniunea europeana
Guvernul romaniei
Programul operational regioanl vest
Instrumente Structurale
SUPORT
021 350 09 95

Product was successfully added to your shopping cart.

GENERATOARE GAZ

17 Articol(e)

17 Articol(e)

Generatoarele pe gaz Endress Group sunt potrivite pentru orice tip de nevoi si se preteaza pentru o variate de tipuri de societati, care pot activa in domenii precum sanatate, militar, rezidential, industrial, data center, telecomunicatii.

Generatoarele pe gaz sunt o alternativa de energie ce foloseste gaze naturale. Desi sunt folosite mai adesea industrial, un generator gaz poate fi folosit si pentru alimentarea  cu energie electrica a unor spatii de dimensiuni  mici si medii in zonele urbane, accesul la retelele de gaz fiind facil.

Generator pe gaz – modele si putere

 Endress Group produce o gama variata de generatoare de curent pe gaz natural. Modelele sunt dezvoltate in functie de necesarul de energie electrica, mediul de utilizare si timpul efectiv de lucru.

Generatoarele pe gaz sunt monofazate sau trifazate si acopera o paleta larga de putere:

  • Generatoare gaz cu putere cuprinsa intre 30 si 100 kva / kw
  • Generatoare gaz cu putere cuprinsa intre 100 si 200 kva / kw
  • Generatoare gaz cu putere cuprinsa intre 200 si 300 kva / kw
  • Generatoare gaz cu putere cuprinsa intre 300 si 500 kva / kw
  • Generatoare gaz cu putere peste 500 kva / kw

Dimensiunile si greutatea grupurilor electrogen variaza in functie de puterea generatorului, de la 1900 x 840 x 1514, greutate 900 kg, pentru generator 40 kva, pana la 3970 x 1992 x 2146, greutate 6650, pentru generator 687 kva. Tensiunea produsa de aceste generatoare variaza intre 230V si 400V.

Generatoarele sunt dotate cu motor BAUDOUIN, alternator AFA, cu frecventa 50 Hz si tensiune 400/230 V, si sistem de control INTELILITE AMF 20, cu display 132 x 64 pixeli, care asigura pornirea generatorului, controlul parametrilor, in sistem manual sau automat.

Instalare si utilizare generatoare gaz

Generatoarele electrice pe gaz pot fi montate in mediul exterior cat si in interior. Pentru generatoarele instalate in exterior, acestea vin echipate cu o carcasa insonorizanta ce protejeaza echipamentul de intemperii dar reduce si poluarea fonica. Carcasa generatoarelor este realizata din otel galvanizat, vopsita in camp electrostatic. In interior, unde va fi necesara montarea unor fante speciale care faciliteaza evacuarea aerului si a fumului.

Instalarea si conectarea generatorului la reteau electrica a locatiei poate fi realizata de specialistii Endress Group sau se poate realiza de un electrician autorizat A.N.R.E.  

Inainte de alimentarea cu combustibil, generatorul  electric trebuie oprit si lasat sa se raceasca aproximativ 2 minute. Dupa care, se va utiliza un gaz obisnuit fara plumb cu cel putin 85 octan pentru alimentare. A nu se introduce niciodata gaz in generator in timpul functionarii acestuia.

Inainte de a porni noul generator pe gaz, trebuie verificat nivelul uleiului de motor si adaugat pentru a nu risca stricarea motorului din cauza lipsei uleiului. Uleiul de motor se va verifica la fiecare folosire a generatorului.

Utilizarea uleiului de motor al generatorului potrivit este esentiala pentru fuctionarea generatorului pe o perioada lunga de timp, de accea se va consulta manualul sau cartea de service. Uleiul de motor 10W-30 de inalta calitate este acceptabil.

Generatoare de curent GPL – avantaje si dezavantaje

Modele de generatoare pe gaz metan (GPL) sunt o sursa sigura si continua, care nu necesita realimentare, si pot acoperi necesarul de energie pentru toata perioada dorita.

Costurile unor generatoare gaz profesionale sunt ridicate,dar si avantajele sunt pe masura, fiind foarte eficiente, mult mai silentioase si curate decat generatoarele clasice, iar emisiile de sulf, azot sau dioxid de carbon sunt mult mai scazute, fapt ce aduce o protectie mult mai serioasa a mediului inconjurator.

Generatoarele curent gaz metan sunt usor de certificat, asigura functionalitatea pe perioade lungi fara intreruperi, nu necesita procese complexe de intretinere, iar energia  generata este mai ieftina pe termen lung.

Garantia generatoarelor de curent pe gaz Zenessis este de 36 de luni, in limita a 2000 ore de functionare.

Generatoare de curent pe gaz – gama industriala

Pe Endress-generatoare.ro ai la dispozitie o gama variata de generatoare gaz, de mare putere special create pentru activitati industriale. Acestea au puterea cuprinsa intre 40 si 680 kva.

Inchiriere generatoare de curent pe gaz

Endress Romania, ofera posibilitatea de a inchiria generatoare de curent electri pe gaz in conditii avantajoase. Ofertele noastre sunt adaptate nevoilor clientilor.

Service si suport tehnic – generatoare gaz natural (GPL)

Endress Romania este un furnizor complet de solutii energetice. Proiectam, producem, livram, instalam, intretinem, reparam si inchiriem generatoare de curent si surse de curent.